Στον ΑΡΤΟΚΟΣΜΟ οι έννοιες ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ γράφονται με κεφαλαία.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο παραδοσιακός φούρνος με την ονομασία “ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ” ιδρύθηκε το 1952 στην κωμόπολη Γέργερη του νομού Ηρακλείου Κρήτης από τον αρτοποιό Κωστή Κωστομανωλάκη.

Αρχικά ο φούρνος παρήγαγε ψωμί και παξιμάδι για τις τοπικές ανάγκες. Με τον καιρό η φήμη και φυσικά η ζήτηση του παραδοσιακού παξιμαδιού Γέργερης αυξανόταν όλο και περισσότερο. Η μοναδική αλλά και σταθερή γεύση του, η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, η άριστη ποιότητά του, καθώς και η προσιτή τιμή του είναι τα στοιχεία της επιτυχίας του.

Ο απόλυτος σεβασμός της πελατείας είναι αρχή η οποία και κληρονομήθηκε στον γιο του κ. Κ. Κωστομανωλάκη Μιχάλη και την οικογένειά του, οι οποίοι με το ίδιο μεράκι αλλά και σκληρή προσπάθεια συνεχίζουν την παράδοση αυτή. Η κατοχύρωση των προϊόντων στην συνείδηση του κόσμου καθώς και η έκρηξη της ζήτησης των προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό οδήγησε την εταιρία στην δημιουργία νέων μεγάλων και υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων με απόλυτη διασφάλιση της υγιεινής σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας και της διακίνησης των προϊόντων.

Το παραδοσιακό παξιμάδι Γέργερης είναι μέρος της περίφημης Μεσογειακής Δίαιτας γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία, ενώ η ποικιλία των προϊόντων του, καλύπτει όλες τις διαιτητικές και γευστικές ανάγκες. Στον Αρτόκοσμο παράγονται καθημερινά όλοι οι τύποι παξιμαδιών, καθώς επίσης και τα παραδοσιακά γαμοκούλουρα και τα κουλούρια κουμπάρου, χωρίς να θυσιάζονται ούτε ένα από τα στοιχεία που απαρτίζουν την ποιότητα. Στον “ΑΡΤΟΚΟΣΜΟ” οι έννοιες “Ποιότητα” και “Καταναλωτής” γράφονται με κεφαλαία.